Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
massage op de kleren - Trees Dewever te brugge

Traditionele Thaise massage
Harmoniserende oliemassage
Massage op de kleren
Verwen-halve-dag voor 2 personen


Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links


Massage Coaching Workshops


Massage op de kleren

Heb je geen zin om uit de kleren te gaan, maar verlang je toch naar een heerlijke massage, dan is deze sessie iets voor jou.

Ik masseer de voeten met geurige oliën. Ik neem ook de handen, de hals en het hoofd mee. De rug, de benen en de armen worden zorgzaam aangeraakt op de kleren. Ik maak gebruik van acupressuur en diepe aanraking, maar ook van meditatief, zijnsgeorienteerd lichaamswerk en Thaise stretchings.

Een uurtje voor jezelf, heerlijk genieten! Na tien jaar massage- en bewustwordingspraktijk heb ik mijn eigen "magic touch" ontwikkeld. Ik spreek je diepere gevoelslagen aan op een niet-problematische manier. Mijn hand communiceert verbondenheid, verwelkoming, acceptatie...

Alleen al een aandachtige, warmhartige aanraking laat hardheid en stress smelten. Wat je vasthoudt wordt uitgenodigd om los te laten. Je zakt diep in je lijf - eindelijk thuis!

Een massage ontvangen is meestal zalig en rustgevend en dat is helemaal goed. Want genot is geen luxe, het is een evolutionaire verworvenheid. We hebben het even hard nodig als water, vitaminen en koolhydraten. Het werkt angstremmend en stimuleert ons immuunsysteem via vrijkomende hormonen.

Soms kan het gebeuren dat je dingen helder in beeld krijgt. Innerlijke spanningen kunnen voelbaar worden of aandachtspunten in je leven vragen om opheldering. In dat geval, en alleen als je dat wenst, begeleid ik jou deskundig om wat zich ontvouwt ruimte en een plek te geven.

Je hele wezen krijgt aandacht: je lichaam, je psyche en je spirit.

Een integrale benadering, waardoor je jezelf als completer, zachter en voller zal ervaren.

Enkel op afspraak: reserveren op 050/61 28 30 of 0474 406 128
Prijs: 50€ voor 60'