Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
traditionele thaise massage te brugge

Traditionele Thaise massage
Harmoniserende oliemassage
Massage op de kleren
Verwen-halve-dag voor 2 personen


Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links


Massage Coaching Workshops


Thai massage: verkwikkend voor lichaam en geest

Thai massage werd 2.500 jaar geleden geïntroduceerd in de tempels van Thailand, als onderdeel van de traditionele Thaise geneeskunde. Oorspronkelijk uitgevoerd door monniken in de tempels, en ingebed in een ayurvedische en boeddhistische traditie, is het een complete therapeutische lichaamsbehandeling. Acupressuur, hatha yoga en de typische rekkingen en strekkingen worden geïntegreerd binnen een uitgekiend choreografisch spel tussen gever en ontvanger.

Yoga voor luie mensen !

Ideaal voor mensen die wat vastzitten, maar ook dansers en sporters waarderen de Thaise massage. Het maakt het lichaam open, soepel en zorgt voor een goede doorstroming van energie, bloed en lymfe. Het werkt verbindend en harmoniserend op alle lichaamsstelsels. De meridianen of "Sen"-lijnen worden bewerkt met handpalmen, vingers, duimen, ellebogen en voeten om de energiestromen vrijelijk te laten circuleren.

Na een anderhalf uur durende sessie voel je een vreemde mengeling van mentale rust en een lichaam dat tintelt van energie: je lichaam is helemaal wakker gekust!

Thai massage is best stevig, maar nooit pijnlijk. Ik tast de grenzen af van wat mogelijk is voor jou en hou rekening met je conditie en specifieke noden. Stille aandacht en diep invoelen resulteren vaak in een "oneness-gevoel" vol levendigheid en gemak. Er ontstaat ruimte om spanningen los te laten.

Hoewel best intensief, geniet ik nog altijd van deze veelzijdige, doeltreffende en speelse manier van behandelen.

Ik volgde vier winters les in de ITM school in Chiang Mai, Thailand (1999-2003). Mijn Thaise leraar Chongkol Setthakorn vat Thaise massage als volgt samen: "It is like thousand gentle waves washing the body"...

Uitgevoerd op een matje met kleren aan en zonder olie.

Enkel op afspraak: reserveren op 050/61 28 30 of 0474 406 128
Kledij: losse, katoenen of wollen kledij
Prijs: 65€ voor 90'