Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
workshops meditatie met Trees Dewever te brugge

Zijnsoriëntatie
Massage
Massagedag voor koppels
Traditionele Thaise massage
Meditatie
Ars Vitae
Relaxatie
Organisaties en bedrijvenTrees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links
Massage Coaching Workshops


Workshops

Deelnemen aan een workshop is verdiepend en geeft je tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te integreren in je leven. Je wordt gespiegeld in hoe jij omgaat met jezelf en de ander. Levenskunst is gewoon oefenen!

Ik geef regelmatig lessenreeksen Zijnsmeditatie en zijnsgeoriënteerde levenskunst. Zowel in groepen als individueel.

Om dit levenskunstpad dieper te verankeren in je leven, bied ik ook jaartrainingen aan.

Zijnsoriëntatie is een hedendaags levenskunstpad dat westerse psychotherapie en psychologie verbindt met boeddhisme en daarin vrij uniek is.
Als één van de weinige Zijnsgeoriënteerde leraren in Vlaanderen zie ik het als een missie om dit diepe en waardevolle levenskunstpad aan te reiken. Na tien jaar trainingen in Utrecht en enkele jaren praktijkwerk in Brugge weet ik: het maakt mensen vrijer, gelukkiger en authentieker!

Mijn Minnezolder is knus ingericht en een parel als historische stilteplek: het Begijnhof van Brugge. Onder een 16de eeuws gebinte ervaren we de weldaden van eeuwenlange stilte en sereniteit.

Op vraag geef ik workshops aan organisaties en bedrijven rond zelfzorg, faalangst,  meditatie, omgaan met stress, hoe burnout vermijden, teambuilding, zingeving.

Raadpleeg de kalender