Trees Dewever - Massage, life coaching en workshops te Brugge Visie   Trees Dewever   Begijnhof   Kalender   Nieuwsbrief   Blog   Contact
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst - Massage, life coaching en workshops te Brugge
zijnsorientatie te brugge

"Van zodra je van iets af wil, zit je eraan vast"
— Hans Knibbe

Zijnsoriëntatie
Massage
Massagedag voor koppels
Traditionele Thaise massage
Meditatie
Ars Vitae
Relaxatie
Organisaties en bedrijven


Trees Dewever
Praktijk voor Lichaams- en Levenskunst
Begijnhof 17
8000 Brugge

NIEUW! Lees mijn blog!

Contactpagina
Referenties
Literatuur
Links
Massage Coaching Workshops


ZijnsoriŽntatie

Zijnsoriëntatie is een eigentijds pad voor levenskunst, 30 jaar geleden ontwikkeld door Hans Knibbe, met de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht als uitvalsbasis. Ik volg er trainingen sinds 2006, en beëindigde met vrucht de masteropleiding (2012-2015), waarin ik getraind werd om deze levensvisie door te geven. Ik beëindigde in juni 2017 de vakopleiding 'Begeleider, trainer, leraar'.

Zijnsorientatie is er voor mensen die betekenis willen geven aan hun bestaan, op zoek zijn naar een praktische invulling van spiritualiteit en hun eigen persoonlijkheid diepgaand willen onderzoeken. Boeddhistische wijsheid en westerse dieptepsychologische kennis zijn in de Zijnsvisie volledig geïntegreerd tot een modern spiritueel levenskunstpad.

Ik ben nog altijd heel dankbaar voor de wijsheid en de inzichten die het me brengt. Zijnsoriëntatie is bijzonder ondersteunend voor iedereen die op een authentieke, liefdevolle en levenslustige manier wil in het leven staan. Het is zowel heilig als geilig !

Vanuit dit enthousiasme wil ik deze visie bekend maken in Vlaanderen door het aanbieden van workshops op mijn mooie Minnezolder.

De workshops zijn ervaringsgericht en opgebouwd uit meditatie, lichaamswerk,  psycho-educatie en spirituele lering, visualisatie en duo-oefeningen.

Meer info: www.zijnsorientatie.nl


NIEUW: sinds september 2015 is de Zijnstraining voor het eerst in Vlaanderen van start gegaan! Ook in de toekomst zullen aparte workshops aangeboden worden, begeleid door ervaren trainers van de School voor Zijnsoriëntatie.
Alle info: www.zijnsorientatie.be

Lees mijn blogartikel uit 2011: Zijnsoriëntatie, een kennismaking. Hierin beschrijf ik wat Zijnsoriëntatie voor mij betekent en wat de essentie is. In mijn blogartikel "Blijf precies hier, jullie geluksvogels" beschrijf ik enkele ervaringen uit een non-duale retraite met Hans Knibbe, zomer 2013.

Ik ben lid van de vereniging Zijnsoriëntatie Vlaanderen en van de Beroepsvereniging voor Zijnsgeorienteerde begeleiders. Ik ben bestuurslid van Zijnsoriëntatie Vlaanderen.

Voor workshops: raadpleeg de Kalender voor mijn trainingen.

“Houding is belangrijker dan inhoud”